waldkorn

Recepten

Uw klanten verrassen met een nieuw gerecht? Inspelen op het seizoen met een aangepast menu? Ontdek onze toprecepten en laat u inspireren!

Bekijk alle filters toggle filter
close filter

Hartig beleg

Reset
product1

De lunch voor een reuzehonger

Bekijk het recept
product1

Veggie met een Arabische toets

Het beste van twee werelden. Dit rustieke broodje vormt de perfecte basis voor een lunch die over de grenzen van onze keuken kijkt. De muhammara zorgt voor een Arabische toets terwijl de pure smaak van oergranen het broodje extra power geeft. Heerlijk genot, en dat helemaal veggie!

Bekijk het recept
product1

EEN PITTIGE KLASSIEKER MET ZALM

Een broodje waar iedereen van blijft genieten. De knapperige korst en de zachte smaak van geroosterde sesam gaan perfect samen met een pittige toets, zoals wasabi. Klassieke ingredi nten als zalm en roomkaas krijgen dan weer een extra dimensie dankzij deze pikante specerij. Verfrissend en verrassend!

Bekijk het recept
product1

EEN MODERNE TWIST OP SPEK EN EI

De oerkracht van pure granen als spelt, emmer en eenkoorn, in een heerlijk authentiek, handgedraaid broodje. Een echte blikvanger. En gegarandeerd een succes met een moderne twist op spek en ei

Bekijk het recept
product1

EEN LUXUEUZE LEKKERNIJ

Het perfecte broodje voor wie graag een beetje extra heeft. De smeuige filet americain past perfect bij de volle smaak van het donkere kruim en wordt naar een hoger niveau getild door de verrassende truffelmayonaise. Een luxueuze lunch om tot de laatste hap van te genieten

Bekijk het recept
product1

LEKKER LUXUEUS

Een brede carré, gebakken met Waldkorn® Classic granenmix. Dé onovertroffen meergranenmix met gezonde voedingsvezels. Lekker luxueus in combinatie met romige guacamole en krokante bacon

Bekijk het recept
product1

KIPLEKKER EN LICHT

Een heerlijke, vernieuwende variant op de bagel naturel, bestrooid met licht geroosterde sesamzaadjes. Dat vraagt om origineel beleg zoals pulled chicken!

Bekijk het recept
product1

EEN CHEESY KLASSIEKER

Een rustieke bagel vraagt om heel wat heerlijke smaken. Met een klassieker zit je dan altijd goed. Deze licht pittige en romige schimmelkaas zorgt dankzij de combinatie met zoete appelschijfjes voor een verfrissende ervaring. Smullen maar!”
    

Bekijk het recept
product1

De lunch voor een reuzehonger

Een broodje zoals deze Reuzenbol v raagt om stevig beleg. De typische smaak va n de Ardeense paté krijgt een extra dimensie door de toevoeging va n vijgen en a brikoos. Het resultaat is een verrassende lu nch voor een prachtige winterdag.

Bekijk het recept
product1

Een “ei-genzinnige” bagel met kip

Een traditioneel broodje eiersalade is altijd onweerstaanbaar. In deze geupdatete versie beleggen we een lekker rustieke bagel met een kruidige versie van deze oerklassieker. De zachte kippenreepjes maken deze creatie helemaal af.

Bekijk het recept
product1

Een hartverwarmende lunch

Een hartig broodje met lekkere kaas en ha m. Op een frisse herfstdag is dit de lu nch waar iedereen zich aa n ka n verwarmen. Een originele variatie op de klassieke tosti, maar da n met een authentiek broodje boordevol gra nen en zaden. Smakelijk!

Bekijk het recept
product1

Heerlijke Italiaanse smaken

La dolce vita in een lekker klassieke lu nch. De basis is een lichtgekleurd broodje boordevol haver. De combinatie va n tomaat, mozzarella en pesto laat iedereen nog eens du bbel en dik genieten va n de laatste zomerdagen. Onweerstaa nbaar!

Bekijk het recept
product1

Lekker chillen en grillen

Een puur broodje, gevuld met haver? Daar hoort een heerlijke vegetarische topping bij. De olijventapenade en gegrilde paprika zorgen voor een zuiderse toets, terwijl de groentechips een lekkere cru nch toevoegen. Het broodje voor wie graag geniet!

Bekijk het recept
product1

Fruitige wintersnack

Een lekker broodje voor een fruitig ontbijt of een zalige lu nch. Z elfs op een koude winterdag. De havervlokken, plattekaas en ba naa n krijgen een fris zuurtje mee da nkzij de kleurrijke bessen. Ideaal voor een dag boordevol energie.

Bekijk het recept
product1

Een royale herfst

Een broodje dat elke lu nch of bru nch meteen dat tikkeltje meer geeft. De sappige rosbief en de luxueuze herfstpaté worden perfect in bala ns gebracht door de zoete uienconfituur en de rijke balsa micosiroop. Een royaal smaakfestijn, waarvoor iedereen wil aa nschuiven.

Bekijk het recept
product1

Heerlijk watertanden

Een rustieke bagel is de ideale basis voor een heerlijk broodje. De aardse smaak va n bieten vormt een perfect trio met de gerookte paling en frisse komkommer. De finishing touch va n roze garnalen maakt dit broodje écht onweerstaa nbaar!

Bekijk het recept
product1

Exotisch veggiefestijn

Dé onovertroffen meergra nen mix met gezonde voedingsvezels in combinatie met een exotisch trendy accent.

Bekijk het recept
product1

Zomerse radijsjes

Tijdens de zomer is een lichte versnapering altijd welkom. En dit smakelijk belegde haverbroodje is dat zeker en vast. De frisse roomkaas en komkommer worden perfect aa ngevuld met de pika nte radijs. Verse tuinkruiden vormen de ideale finishing touch.

Bekijk het recept
product1

Een frisse zomerverrassing

Een verrassende combinatie, maar wel eentje die naar meer smaakt. De frisse, zoete aardbeien matchen perfect met de tonijn. Een heerlijk, rustiek broodje dat iedereen meteen een vaka ntiegevoel bezorgt. Onweerstaa nbaar!

Bekijk het recept
product1

Frisse voorjaarsklassieker

Frisse tomaatjes, een smeu. ige, Italiaa nse kaas en een zachte meergra nenbagel: de perfecte ingredienten voor een klassieke tomaat-mozzarella in een hip, nieuw jasje. Ideaal voor een fa ntastische lentedag.

Bekijk het recept
product1

Een pittige klassieker

De zilte smaak va n cornedbeef is de ideale ga ngmaker va n dit broodje. Een u nieke lekkernij die blijft verrassen, zeker in combinatie met de pika nte roomkaas. De heerlijke, zachte smaak va n Waldkorn Haver zorgt da n weer voor de perfecte basis va n dit pittige broodje.

Bekijk het recept
product1

Lekker lentefris

Een extra donker, meergra nen volkorenbroodje, extra rijkelijk aa ngevuld met zonnebloe m- en pompoenpitten. Doet het super goed met zowel hartig als zoet beleg.

Bekijk het recept
product1

WINTERWONDERLAND

Een heerlijke bagel, rijkelijk bestrooid met licht geroosterde sesa mzaadjes: dat v raagt om origineel beleg. Een pittige hu mmus is een gegara ndeerd succes, zeker in combinatie met de stevige bite va n winterse wortels.

Bekijk het recept
product1

Winters wonderland

De oerkracht va n pure gra nen als spelt, e mmer en eenkoorn in een lekker a uthentiek broodje met een a mbachtelijke uitstraling. Extra kroka nt da nkzij de natuurlijk gescheurde korst. Perfect voor een luxueus genietmoment!

Bekijk het recept
product1

Verrukkelijk verrassend

Een meergra nenbrood met een stevige reputatie. Luchtig en toch boordevol vezels en voedingsstoffen. Gedecoreerd met zonnebloe mpitten, lijnzaad, havervlokken en sesa mzaad. Het ideale decor voor een broodje met kip, hu mmus en veenbessen.

Bekijk het recept
product1

Genereus lekker

Een u nieke clu bsa ndwich voor 30 g extra broodjesplezier. Perfect voor een lekker vullend broodje met een zomerse toets. Ideaal voor of na een stevige herfstwa ndeling.

Bekijk het recept
product1

Italiaanse verleiding

Het échte focacciadeeg, gekruid met orega no, basilicu m, marjolein, roze marijn, verwerkt met fijne olijfolie. Voorgesneden voor extra ge mak. Heerlijk in combinatie met gesmolten kaas en cru nchy bacon.

Bekijk het recept
product1

Fris & fruitig

Een broodje voor échte kenners, trendy & veggie in combinatie met een vezelrijk broodje. Blijft smaken tot de allerlaatste hap. Z eker met een combinatie va n romige geitenkaas en zomerse aardbeien.

Bekijk het recept
product1

Boordevol bietjes

Waldkorn® Oergra nen, dat is een pure broodbeleving met een heerlijke bite en een volle smaak. Nóg lekkerder met een combinatie va n gerookte forel en bietjes!

Bekijk het recept
product1

Zomerse zalm

Een heerlijk a mbachtelijk broodje met een rustieke look, een luchtige kruimstructuur en een dunne, krokante korst. Dé ideale basis voor een zomers broodje met zalm.

Bekijk het recept
product1

Italiaans met pit

Een brood met de frisheid va n zongerijpte zwarte olijven en de warme toets va n Italiaa nse kruiden zoals orega no, basilicu m en la urier. Geen beter brood om sa men het goede leven te vieren da n deze zuiderse Tafelbonk. Parmaha m doet de zuiderse smaak nóg beter uitkomen.

Bekijk het recept
product1

Bijzonder en rijkelijk

Een brede carré, gebakken met Waldkorn® Classic gra nen mix, de onovertroffen meergra nen mix met alleen maar gezonde voedingsvezels. Echt een hip broodje-va n-nu in combinatie met brie! De smeuige brie wordt overgoten met stroperige ahornsiroop waarin de mix va n muesli, cra nberries en gojibessen ge makkelijk blijft kleven.

Bekijk het recept
product1

Lekker Indisch

Een heerlijk donker a mbachtelijk broodje met een rustieke look, een luchtige kruimstructuur en een du nne, kroka nte korst. Uw klanten zullen er dol op zijn.

Bekijk het recept
product1

Gezonde klassieker

Een maltbroodje va n a mbachtelijke kwaliteit dat meteen opvalt door zijn donkerdere kleur. Gedecoreerd met sesa mzaadjes en klaar voor alle soorten beleg zoals beenha m en oude kaas met mosterd. Verrukkelijk!

Bekijk het recept
product1

Heerlijk mediterraans

Bekijk het recept
product1

Oosterse luxe

Een heerlijk artisa naal meergra nen broodje met de geur en smaak va n weleer … Rijk aa n traditie met al het goede va n nu. Een lust voor het oog en voor de smaakpapillen. Zéker wa nneer het belegd is met mouha mmara. Puur genot!

Bekijk het recept
product1

Fris & pikant

Een lekker zachte, witte Focaccia Panini. Extra groot voor extra veel eetplezier. Voorgesneden, dus portieklaar te serveren. Koud, gegrild of opgewarmd in de oven. En overheerlijk met tonijnsalade!

Bekijk het recept
product1

Mediterraans

Focacciadeeg, op smaak gebracht met olijfolie en Italiaanse kruiden. Extra pittig door de toevoeging van gedroogde pestokruiden. De combinatie van kipfilet en hu mmus met dit mediterraans broodje is perfect. Ook te serveren als heerlijke, vegetarische variant zonder de gerookte kipfilet.

Bekijk het recept
product1

Fris & gezond

De oerkracht van de pure granen emmer, eenkoorn en oude rogge, in een lekker brood. De Petite Boule is een authentiek broodje met natuurlijke scheuring en een ambachtelijke uitstraling. Zijn natuurlijk gescheurde korst zorgt ervoor dat het extra krokant is. Natuurlijk genot naar Franse traditie. Perfect te combineren met gerookte zalm.

Bekijk het recept
product1

Trendy & vullend

Een uiterst smakelijke varia nt op de bagel naturel. Bestrooid met licht geroosterde sesa mzaadjes. Dat v raagt om een hartig beleg zoals pulled chicken!

Bekijk het recept
product1

Klassiek & royaal

Een bol voor echte Bourgondiers. Blijft smaken tot de allerlaatste hap. Da nkzij het royale beleg met martino is dit broodje ideaal voor een welgevulde, heerlijke lunch!

Bekijk het recept
product1

KIP CASABLANCA

Bekijk het recept
product1

POLLO TOMATO

Bekijk het recept
product1

FRESH VEGGIE

Bekijk het recept
product1

PINK SURPRISE

Bekijk het recept
product1

KIPPIRI PIRI

Bekijk het recept
product1

FRAMBOZOLA

Bekijk het recept
product1

CHILI CHICKEN

Bekijk het recept
product1

DOG DELUXE

Bekijk het recept
product1

ZUURKOOL BACONFlakes

Bekijk het recept
product1

Gourmaccio

Bekijk het recept
product1

New Yorker

Bekijk het recept