Broodje pulled chicken
artikelnummer: 26879
Ingrediënten
- 1 Rustico Bonk
- 50 g pulled chicken
- peper en zout
- gerookt paprikapoeder
- 1 el katjangmayonaise
- 1 plakje cheddar
- 20 g rode kool, gesneden
- handje rucola
Bereiding
Kruid de pulled chicken met peper, zout en gerookt paprikapoeder. Halveer het broodje en smeer de katjangmayonaise op de bodem. Leg daarbovenop de pulled chicken en een plakje cheddar. Leg onder de grill of in een voorverwarmde oven gedurende 1 - 2 minuten. Werk af met rode kool en rucola.
Tip: Katjangmayonaise is gemaakt met pinda’s, tomaat, sambal en peterselie. Zoek je een alternatief? Meng dan 1/3 sriracha met gewone mayonaise, voor een pittige toets.
Rustico Bonk
Het zachte kruim en de knapperige korst maken deze Rustico Bonk onweerstaanbaar. Bereid met zuurdesem en op steen gebakken voor een onovertroffen authentieke smaak. In broodmanden, op recepties, buffetten of gewoon op tafel: de Rustico Bonk is altijd een goede keuze.
Ontdooitijd: ± 30 min.
Afbaktijd: ± 10-12 min.