waldkorn

Let’s bake the future: dat is de belofte die Molco elke dag opnieuw waarmaakt. Hoe? Met bakkerijproducten van de hoogste kwaliteit, een betrouwbare service en inzicht in de wensen van uw klanten.

<p>Innoverende<br>
bakkerijproducten</p>

Innoverende
bakkerijproducten

Molco is een merk van BAKER & BAKER, een wereldleider in bakkerijproducten voor bakkers, retailers en de foodservicesector. Het bedrijf is actief in meer dan 100 landen en zet in op innoverende producten die perfect voldoen aan de kwaliteitseisen van uw klanten.

<p>Ambachtelijke<br>
topkwaliteit</p>

Ambachtelijke
topkwaliteit

Kwaliteit en vernieuwing staan voorop. Molco helpt bakkerijen, retailers en foodservicebedrijven om zich te onderscheiden met superieure producten. Ons uitgebreide gamma brengt innovatie en respect voor ambacht samen. Alleen topkwaliteit dus, voor echte professionals. 

<p>Liefde voor<br>
het vak</p>

Liefde voor
het vak

Onze vakkennis en betrokkenheid getuigen van een echte liefde voor het vak. De Molco-specialisten wenden hun kennis aan om uw bakkerij, detailhandel of foodservicebedrijf verder te helpen. Nood aan advies? Dan kan u altijd terecht bij onze vertegenwoordigers, serviceconsultants of marketingspecialisten.

<p>Hart voor<br>
de klant</p>

Hart voor
de klant

Als betrokken partner doet Molco meer dan enkel bakkerijproducten leveren. Wij delen maar al te graag onze tips, recepten, en beleginspiratie. Ook voor promotiemateriaal kan u steeds bij ons aankloppen. Wat uw vraag ook is: wij helpen u graag verder. 

<p>Rijke<br>
traditie</p>

Rijke
traditie

Molco heeft een rijke traditie binnen de sector. Het bedrijf werd in 1945 opgericht in Antwerpen. De eerste diepgevroren deegproducten brachten we op de markt in 1975. Sinds 2000 maakt Molco deel uit van BAKER & BAKER, dezelfde groep als het bekende broodmerk Waldkorn®.

<p>Authentiek<br>
Waldkorn®</p>

Authentiek
Waldkorn®

Waldkorn® is een begrip voor broodliefhebbers die vakmanschap waarderen en van een authentieke smaak houden. Met veel respect voor traditie selecteert Waldkorn® voor elke broodsoort een speciale melange van granen en zaden. Een ambachtelijk assortiment dat blijft groeien.

recept1
recept1

Over BAKER & BAKER

BAKER & BAKER is een wereldleider in bakkerijproducten, actief in meer dan 100 landen. Gedreven door passie en expertise staat BAKER & BAKER garant voor kwaliteit, innovatie en service.

Ga naar de website