
Pepperino
artikelnummer: 26879

Ingrediënten (voor 10 broodjes)
- 150 g Roomkaas gemengd met zongedroogde tomaat
- 100 g gemengde sla, 500 g salami
- 200 g komkommer (schijfjes/julienne)
Bereiding
- 10 Rustico bonk wit broodjes ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 10-12 min. afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C
- Besmeer het broodje met de roomkaas (tomaat) en schik hierover de gemengde sla
- Beleg dan met de salami
- Garneer met de stukjes komkommer (schijfjes/julienne)
- Klaar om te serveren
Rustico Bonk
Het zachte kruim en de knapperige korst maken deze Rustico Bonk onweerstaanbaar. Bereid met zuurdesem en op steen gebakken voor een onovertroffen authentieke smaak. In broodmanden, op recepties, buffetten of gewoon op tafel: de Rustico Bonk is altijd een goede keuze.