Chevreuse
artikelnummer: 26896
Ingrediënten (voor 10 broodjes)
- 100 g mesclun
- 300 g gerijpte geitenkaas
- 50 g balsamico crème
- 100 g gehakte walnoot
Bereiding
- 10 Rustico bonk donker broodjes ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 10-12 min. afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C
- Verdeel de mesclunblaadjes over het broodje en leg daarop de plakjes geitenkaas • Decoreer met enkele stukjes gehakte walnoot en de balsamico crème
- Klaar om te serveren
Rustico Bonk donker
Het zachte, donkere kruim en de knapperige korst maken deze Rustico Bonk donker onweerstaanbaar. Bereid met zuurdesem en op steen gebakken voor een onovertroffen authentieke smaak. In broodmanden, op recepties, buffetten of gewoon op tafel: de Rustico Bonk donker is altijd een goede keuze.
Ontdooitijd: ± 30 min.
Afbaktijd: ± 10-12 min.