Mini Heart Cookies
artikelnummer: 29492
Ingrediënten voor 18 stuks
- 540 g Baker & Baker Cookie Dough chocolate chip
- 180 g chocolade, wit of roze
- 18 chocoladevormpjes
- roze discodip
- vetstof, om in te vetten
Bereiding
Vul elk hartje in de siliconen bakvorm met 30 g Baker & Baker Cookie Dough. Druk goed aan. Maak een kuiltje in elk koekje met de achterkant van een houten lepel. Bak op 165 °C gedurende 10 minuten. Laat afkoelen en ontvorm de koekjes. Smelt de chocolade. Lepel ongeveer 10 g chocolade in het kuiltje van elk koekje. Werk af met roze discodip en chocoladevormpjes. Laat de chocolade uitharden voor het serveren.
Baker & Baker Cookie Dough chocolate chip
Kant-en-klaar koekjesdeeg: supertrendy en superlekker! Maak heerlijke American Cookies, gebruik het deeg als taartbodem, experimenteer met vormen en toppings of serveer het deeg als ijsje. Met donkere chocoladestukjes.
Afbaktijd: ± 12-14 min.