sweet bakery

Mini Heart Cookies

artikelnummer: 29492

lekker lentefris
ingredienten

Ingrediënten voor 18 stuks

  • 540 g Baker & Baker Cookie Dough chocolate chip
  • 180 g chocolade, wit of roze
  • 18 chocoladevormpjes
  • roze discodip
  • vetstof, om in te vetten
ingredienten

Bereiding

Vul elk hartje in de siliconen bakvorm met 30 g Baker & Baker Cookie Dough. Druk goed aan. Maak een kuiltje in elk koekje met de achterkant van een houten lepel. Bak op 165 °C gedurende 10 minuten. Laat afkoelen en ontvorm de koekjes. Smelt de chocolade. Lepel ongeveer 10 g chocolade in het kuiltje van elk koekje. Werk af met roze discodip en chocoladevormpjes. Laat de chocolade uitharden voor het serveren.

Download de fotodownload fiche

Baker & Baker Cookie Dough chocolate chip

Kant-en-klaar koekjesdeeg: supertrendy en superlekker! Maak heerlijke American Cookies, gebruik het deeg als taartbodem, experimenteer met vormen en toppings of serveer het deeg als ijsje. Met donkere chocoladestukjes.

tijd Afbaktijd: ± 12-14 min.
Ga naar het product