Forestois
artikelnummer: 23345
Ingrediënten (voor 10 broodjes)
- 280 g vijgen-chutney
- 70 g eikenbladsla
- 600 g everzwijnpaté
- 180 g zongedroogde tomaatjes
Bereiding
- 10 Boerenbollen ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 10-12 min. afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C
- Besmeer de Boerenbol met de vijgen-chutney
- Leg hierop de eikenbladsla en de schijfjes everzwijnpaté
- Werk af met enkele stukjes zongedroogde tomaatjes
Molco Boerenbol
Een subtiele smaak en een krokante bite: dat is wat de Molco Boerenbol onweerstaanbaar maakt. Bestrooid met licht geroosterde sesamzaadjes, voor een lekkere, nootachtige toets .
Ontdooitijd: ± 30 min.
Afbaktijd: ± 6-8 min.