Stevig broodje gehakt met uienkonfijt
artikelnummer: 29297
Ingrediënten
- 1 Waldkorn® Naturale Petite Boule
- 10 g rucola
- 10 g mosterdmayonaise (dijonaise)
- 70 g gehakt, in een dikke plak
- 15 g Ardeense uienkonfijt
Bereiding
Snijd het broodje doormidden en verdeel de sla over de bodem. Dresseer de mosterdmayonaise over de sla. Beleg het broodje met het gehakt en werk af met de uienkonfijt.
Waldkorn® Naturale Petite Boule
Proef de oerkracht van pure granen zoals emmer, eenkoorn en wilde rogge. De Petite Boule is een heerlijk broodje met een ambachtelijke uitstraling. De natuurlijk gescheurde korst maakt de Naturale Petite Boule extra krokant. Puur genot naar Franse traditie!
Ontdooitijd: ± 40 - 60 min.
Afbaktijd: ± 6-8 min.