POLLO TOMATO
artikelnummer: 26919
Ingrediënten
- 500 gr kip-kerrie/currysalade
- 200 gr kerstomaatjes
- 100 gr Romeinse sla
- 10 gr bieslook
Bereiding
- 10 Rustico’s malt ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 10-12 min. afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C.
- Beleg de Rustico malt broodje met Romeinse sla.
- Besmeer met kip-kerrie/currysalade.
- Schik de in 4 gesneden kerstomaatjes en de gesneden bieslook over het broodje.
- Klaar om te serveren.
Rustico malt
Rustico malt is een donker, langwerpig maltbroodje afgewerkt met sesamzaadjes. Bereid met zuurdesem en op steen gebakken voor een onovertroffen authentieke smaak. Dit rustiek ogende broodje trekt ongetwijfeld de aandacht!
Ontdooitijd: ± 30 min.
Afbaktijd: ± 10-12 min.