sweet bakery

POLLO TOMATO

artikelnummer: 26919

lekker lentefris
ingredienten

Ingrediënten

  • 500 gr kip-kerrie/currysalade
  • 200 gr kerstomaatjes
  • 100 gr Romeinse sla
  • 10 gr bieslook
ingredienten

Bereiding

  • 10 Rustico’s malt ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 10-12 min. afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C.
  • Beleg de Rustico malt broodje met Romeinse sla.
  • Besmeer met kip-kerrie/currysalade.
  • Schik de in 4 gesneden kerstomaatjes en de gesneden bieslook over het broodje.
  • Klaar om te serveren.
Download de fotodownload fiche

Rustico malt

Rustico malt is een donker, langwerpig maltbroodje afgewerkt met sesamzaadjes. Bereid met zuurdesem en op steen gebakken voor een onovertroffen authentieke smaak. Dit rustiek ogende broodje trekt ongetwijfeld de aandacht!

ontdooien Ontdooitijd: ± 30 min.
tijd Afbaktijd: ± 10-12 min.
Ga naar het product