
Gourmaccio
artikelnummer: 24061

Ingrediënten (voor 10 broodjes)
- Laag 1: 150 g groene pesto, 300 g rundercarpaccio, 150 g groene eikenbladsla en 100 g kaasschilfers
- Laag 2: groene pesto, eikenbladsla, rundercarpaccio, kaasschilfers en 100 g sinasmosterd dressing en 10 g grove peper
Bereiding
- 10 Waldkorn® Classic Pyramide XXL ± 30 min. ontdooien en vervolgens ± 4-6 min afbakken in een voorverwarmde oven op 180-200°C (Snij de Pyramide XXL door met het bijgeleverde snijwerktuig)
Laag 1
- Besmeer met groene pesto en verdeel hierover de eikenbladsla
- Beleg met dun gesneden rundscarpaccio en werk af met kaasschilfers
Laag 2
- Besmeer met groene pesto en verdeel hierover de eikenbladsla
- Beleg met dun gesneden rundscarpaccio
- Werk af met kaasschilfers en grove peper
- Besprenkel het geheel met de sinasmosterd dressing
- Om het geheel bijeen te houden gebruik een prikker en klaar om te serveren
Waldkorn® Classic Pyramide XXL
De grote variant van de Waldkorn® Classic Pyramide. Een heerlijk driehoekig meergranenbroodje in XXL-formaat, perfect voor elk type hartig beleg. Rijkelijk gedecoreerd met de geliefde Waldkorn®-combinatie van traditionele granen en zaden.